Ditt personliga laboratorium

Back to Maivab Blogg
Kaffekopp mot en mörk bakgrund med texten Ditt personliga laboratorium.

Ditt personliga laboratorium

Category: Allmänt, Information, Maivab Tags: , ,

Under våra år i branschen har vi velat göra saker på ett annorlunda sätt. Nu har vi anammat flera av dessa i vår egen verksamhet. Vår strävan är att hålla en hög servicegrad och god kvalitet mot våra kunder.

Vi har monterat en markbrevlåda utanför huset där du kan lämna provmaterial dygnet runt. Du är välkommen att sitta i vår loungedel med en kopp kaffe och kaka, med tillgång till wifi. Om du inte hinner stanna kan du ta med dig kaffe och frukt som du kan avnjuta på vägen till nästa uppdrag.

Vi tror på enkelhet med full service där vi gör vårt yttersta för att du som kund alltid ska få rätt svar i tid, tydliga analysrapporter och vi har en öppen dialog under uppdraget. Självklart är vi alltid tillgängliga för rådgivning/konsultation.

Miljöanalyser i Väst AB, eller Maivab, är ett laboratorium på Ringön i Göteborg.
Måndagen den 14 november 2022 öppnade vi och det har gått över förväntan, med tanke på jul- och nyårsledigheter som gav lite avbrott.

Det nya året har börjat med en rivstart och vi hoppas att även du vill komma till oss. Om du vill veta vad vi kan göra för dig är du välkommen att besöka våra fina lokaler eller slå oss en signal. 

Varmt välkommen!

~ Özkan, Sandra och Veronica

Back to Maivab Blogg