Att upptäcka potentiell asbest är avgörande för säkerheten

Back to Maivab Blogg
Kundcitat från privatpersoner.

Att upptäcka potentiell asbest är avgörande för säkerheten


Att upptäcka potentiell asbest är avgörande för säkerheten och hälsan, oavsett om det är i ett privat hem eller en kommersiell fastighet. Vi på Maivab strävar efter att erbjuda professionell och pålitlig asbestanalys för både företag och privatpersoner.

Vi fick nyligen återkoppling från Malin och Peter, vilket understryker vikten av att agera snabbt och ansvarsfullt när det kommer till misstänkta asbestmaterial.

Vi hade börjat riva i en matta när vi insåg att det kunde finnas asbest, så vi kontaktade Maivab. Provresultatet kom efter en timme med besked att asbest fanns i limmet. Nu har vi anlitat en saneringsfirma som tar hand om resten. Tack Özkan!

🔬 Vår expertis sträcker sig från rådgivning inför provtagning till att utföra noggranna analyser för att identifiera asbestfibrer och tillhandahåller tydliga rapporter som ger våra kunder den information de behöver för att vidta lämpliga åtgärder.

Oavsett om det handlar om ett stort saneringsprojekt eller en enkel kontroll kan du lita på oss för pålitliga och professionella asbestanalyser. Tillsammans arbetar vi för en säkrare och hälsosammare arbetsmiljö för alla. 💪

Back to Maivab Blogg